Mark de Witte is sinds 1984 zelfstandig advocaat. Het doel is clienten van gedegen juridisch advies te voorzien en bij te staan in procedures. Persoonlijk contact tussen advocaat en client staat hierbij centraal. Hij houdt kantoor aan de Joseph Ledelstraat 116 te Den Haag.

Mark de Witte is gespecialiseerd letselschade advocaat. Tevens is hij gespecialiseerd in uitkeringszaken tegen het UWV en de gemeenten. Het kantoor is gevestigd aan de Joseph Ledelstraat 116 te Den Haag. Advocaat De Witte werkt op afspraak. Deze kunnen telefonisch gemaakt worden.

    Het kantoor is dagelijks telefonisch bereikbaar vanaf 9.30 tot 17.00 uur. Bij afwezigheid kunt u een boodschap inspreken op het antwoordapparaat, waarna u zo spoedig mogelijk wordt teruggebeld.

Het kantoor werkt op High Trust-basis samen met de Raad voor Rechtsbijstand. Tevens is het kantoor aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur.

Post- en bezoekadres:

Joseph Ledelstraat 116
2518 KM
Den Haag
 
Telefoon 070 – 3463600
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer:

Het kantoor is goed bereikbaar met de auto, via de Koningin Emmakade. U kunt in de buurt gratis parkeren. Met het openbaar vervoer is het kantoor goed bereikbaar met de tram, lijn 3, halte Elandstraat en lijn 12, halte Weimarstraat.